شله‌هاي كوه‌سنگي را از دست ندهيد

2015-07-04

اگر تا به حال قسمت‌تان شده باشد كه ماه رمضان را در مشهد مقدس و در جوار حرم مطهر امام رضا (ع) سپري كنيد حتما با حضور پرشور روزه‌داران در حرم مواجه شده‌ايد. اگر قسمت بود و امسال هم به مشهد سفر كرديد بعد از آنكه به زيارت امام رضا(ع) رفتيد و راز و نياز كرديد؛ حتما سري به كوچه و پس كوچه‌هاي اطراف حرم بزنيد و براي يك بار هم كه شده روزه‌تان را در رستوران‌هاي اطراف حرم باز كنيد و طعم آش شله‌قلمكار مشهدي‌ها را بچشيد. 

اگر فرصتي دست داد در يكي از شب‌ها به كوه‌سنگي و طرقبه كه از معروف‌ترين تفريح‌گاه‌هاي مشهد است برويد و كباب چنجه، برگ و ديزي‌هاي مشهد را تجربه كنيد. علاوه بر آش شله‌قلمكار مشهدي كه گوشت فراواني در آن وجود دارد و يك غذاي مقوي و مغذي براي شام روزهاي روزه‌داران محسوب مي‌شود، ديگچه مشهدي هم در شب‌هاي رمضان بسيار پرطرفدار است. اين غذا كه به عنوان نذري هم در شب‌هاي قدر يا محرم و صفرتوسط مردم تهيه مي‌شود چيزي شبيه شيربرنج است كه قوام بسيار بيشتري دارد. مشهدي‌ها اين غذا را از برنج، هل، شكر ، خلال پسته و زعفران فراوان تهيه مي‌كنند و آن را غذايي مفيد و مغذي براي روزه‌داران مي‌دانند.